Categorieƫn
Uni VV 1

UNIvv doet goede zaken

UNIvv1 heeft gisteren in Randwijk goede zaken gedaan in de strijd om de bovenste plekken op de ranglijst. Directe concurrent EMM, dat uit de eerste drie wedstrijden het maximaal aantal punten had weten te behalen, moest de eerste verliespartij incasseren. Na een 0-0 ruststand werd het uiteindelijk 0-3 voor UNIvv1.

De Nijmeegse ploeg begon slordig aan de wedstrijd. EMM creƫerde zelf bijna geen kansen, maar kwam -door fouten in de Nijmeegse verdediging- wel een aantal keren gevaarlijk voor de goal. Gelukkig ontbrak de scherpte bij de Randwijkse voorwaartsen en bleef de nul op het scorebord gehandhaafd. Aan de andere kant van het veld moest ook de doelman van EMM een aantal keren handelend optreden. Vooral zijn redding op de heerlijke kopbal van Merijn was fantastisch. Met een katachtige reactie wist hij de bal uit de kruising te rammen.

De tweede helft ging UNIvv wat meer vanuit een gedachte ballen. Het had effect. EMM kreeg geen echte kans meer, terwijl het aan de andere kant van het veld steeds drukker werd. Het zou toch geen kopie van vorige week worden? Jaap vond van niet. Eerst ramde hij de bal na een scrimmage met man en al de goal in, even later wist hij de score ook nog eens te verdubbelen. EMM hing in de touwen en gaf het op. De drie punten waren voor UNI, dat was duidelijk. Gelukkig voor Merijn beloonde hij zichzelf -na een fijn voorzet van Beukie- na een goede wedstrijd eindelijk ook eens. 0-3. En nog terecht ook!

Volgende week thuis tegen ESCA, dat uit vier wedstrijden evenzoveel punten heeft weten te halen: 1 winstpartij, 1 gelijkspel en twee verliespartijen. Gisteren wist het Brakkenstein op 2-2 te houden. Knallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.