Categorie├źn
Uni VV 1

Een wedstrijd met twee gezichten…

Zag net op voetbaloost.nl dat ook WVW een wedstrijdverslag heeft gemaakt. Volgens mij heeft de reporter bij een ander veld staan kijken…

Op het kunstgras van de universiteit is er een punt behaald tegen Uni vv. In de eerste helft was het WVW dat sterk begon. Drukzetten en gecontroleerd aanvallen waren het recept. Uni vv kon daartegenover in het begin neits inbrengen. Tactisch stond het goed en de bal werd op de jusite momenten afgepakt. het leidde tot weinig gevaar voor het doel van keeper Joris van Meel maar de verdedigers wisten niet hoe ze WVW moesten stoppen. Na de drinkpauze kon de universiteitsploeg wat rechtzetten en de daaropvolende 15 minuten kregen ze enkele grote kansen. Tinus liet zich niet passeren en de verdedigers konden het na 15 minuten weer oppakken. Dit leidde zelfs tot enkele schietkansen maar het vizier stond niet op scherp.

In de rust werd er aangehaald dat het verdedigend goed staat maar in balbezit meer rust moet komen. De tweede helft begon weer net als de eerste. WVW hield de druk er goed op en kreeg genoeg ruimte om te voetballen. Wederom tot de drinkpauze kon Uni vv geen gevaar stichten. Net na de drinkpauze kreeg WVW een corner en uitgerekend Kaps, die zijn 3e doelpunt uit zijn leven zou scoren, haalde de trekker over. Een afgemeten corner van Joey werd in de kruising geschoten door de rechtsback. Na 10 minuten werd het echter 1-1 door slecht verdedigend werk bij een corner tegen. De daaropvolgende minuten zette Uni vv meer druk maar echte kansen werden er niet meer wegegeven. Na 4 minuten blessuretijd was het punt dan behaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.