Categorieën
Uni VV 1

Willem viert zijn 25e verjaardag!

Morgen is het zover: dan viert vedette Willem voor de zoveelste keer zijn 25e verjaardag. Even zijn sms’je copy/pasten:
“Ik wil jullie met partner graag uitnodigen om morgen m’n verjaardag mee te vieren. Vanaf 2 uur op Havana Waalstrand, rond 7 uur ergens eten en/of rond 9 uur Café Jos. Laat svp even weten waar je komt en waar je aansluit. En poekelen dadelijk! Willem.”

UPDATE: Dat ik het bericht gisteren geschreven heb, betekent dat Willem vandaag (=woensdag!) jarig is en dus ook vandaag vanaf 14 uur op het Havana Waalstrand te bewonderen is. Big Will, nu echt van harte!

5 reacties op “Willem viert zijn 25e verjaardag!”

Wil, (alvast) van harte! Maarre, er zijn ook mensen die moeten werken… ’s Avonds ga ik (met Beukie en de dames) kraamschudden bij oud-speler Sander P.. Afhankelijk daarvan sluit ik nog even aan in Jos…

Proficiat Willem!

Ben er niet bij vandaag wegens werk (uiteraard!) en BBQ, geniet ervan vandaag!

Maarre… om Doe Maar te citeren:”’t is wel een beetje raar, (alweer) 25 jaar…”

Boys, bedankt voor al jullie smsjes, bezoekjes en berichtjes! Het was werkelijk de mooiste dag van het jaar. 1 ding moet ik opbiechten… de mooie door-Joris-verzonnen-kop “Willem viert zijn 25e verjaardag!” is niet geheel correct. Ik ben slechts 1 weekendje in het jaar 25. Bruno, al een huisje geboekt voor dit seizoen :-)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.