Categorie├źn
Uni VV 1

UNIvv1 wint voor het eerst in jaren weer eens een bekerwedstrijd!

Een goed begin is het halve werk: UNIvv1 heeft vanavond de eerste beker- (annex oefen)wedstrijd gewonnen van SV Heumen. Na een 2-1 ruststand werd het uiteindelijk 4-1 voor de Nijmeegse roodzwarten. Alle doelpunten werden gemaakt door nieuwkomers. De 1-0 door Jaap Rohof, de 2-1 door Koen Flipse en de 3-1 en 4-1 door invaller Marienjo Floors. Natuurlijk was er nog wel het een en ander op het spel van onze jongens (en mijzelve) aan te merken, maar het was goed te merken dat er in ieder geval een idee achter het spel zat. Rinus was het er mee eens. Zijn commentaar na de wedstrijd? “Ze kunnen er nog steeds geen klote van…”

2 reacties op “UNIvv1 wint voor het eerst in jaren weer eens een bekerwedstrijd!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.