Categorieën
Uni VV 1

Vakantieman!

Gezellig, he?
Het is weer zover: de zomer staat weer voor de deur en dus zullen wij uitvliegen en halverwege (of na?) de voorbereiding pas weer terugkomen. Alhoewel we komend seizoen 32 man in de eerste selectie hebben, lijkt het me wel een goed idee te inventariseren wie wanneer weg is, zodat onze trainer (whoever that may be) weet wanneer hij een extra bank naast de dugout moet zetten.

Dus roept in de reactiepanelen wanneer gij (waar)henen bent!

18 reacties op “Vakantieman!”

Naar Stockholm van 25 juli tot 30 juli en naar een zonnige plek in de eerste week van augustus.

Naar Roemenie voor werk van 3 tot 7 augustus.
Naar Lowlands van 20-24 augustus.
En wellicht nog ergens een weekendje kamperen in augustus als de zon schijnt in Limburg.

Mijn eerste team-training wordt 17 augustus. Vervolgens Lowlands van 20-24 augustus dus waarschijnlijk niet op donderdagtraining (20e), maar wel op maandagtraining (24e).

Goed bezig Joris, Ikzelf ben bezig met een trainingsprogramma. Wanneer ik op vakantie ben weet ik nog niet. Daarbij zou ik zeggen mail je vakantie naar wdebeuk ad hotmail dot com.

Deze straatarme ex-student zonder kostbare bezittingen of wat dan ook gaat van 25 juli tot 18 augustus naar Maleisië en van 20 tot 24 augustus ga ik mijn allerlaatste centjes uitgeven op Lowlands.

Als al het geld op gegaan is aan de bruiloft, ga ik nog twee weekjes luieren en fietsen in Frankrijk en Zwiserland. Van 2 t/m 15 augustus dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.