Categorieën
Uni VV 1

Brullufte

Over iets meer dan drie weken hoop ik de eerste punten voor de Speler-van-het-Jaar 2009-2010 binnen te slepen. Maar om te zorgen dat de gereserveerde tafel groot genoeg is, wil ik graag even inventariseren wie er vrijdag 31 juli naar Bathmen komen.

Dus
A. Tuurlijk kom ik. (Héél verstandig!)
B. Ik kan/wil/durf niet. (Ach, in de regen op de camping zitten is ook leuk!)
C. Ik weet nog niet zeker of ik er bij kan zijn. (Dat eeuwige Uni vv gedraal. Make up your mind!)

22 reacties op “Brullufte”

Het zit ergens tussen A en C in, maar het is zeker geen B (Dit is pas echt uni vv “gedraal” Bram). C omdat ik vanaf die za ochtend het hele weekend dienst heb, dus niet op de camping kan blijven, en m’n pootje (gisteren uit het gips gekomen) het dan wel aan moet kunnen zelf terug te rijden. Maar natuurlijk A omdat ik besef dat het mogelijk mijn enigste kans is om Bram nog een keer een “tik” terug te kunnen geven…

C. Ook al zou ik het liefste A zeggen. Ik ben namelijk een UNIvv’er en moet dan ook altijd wat ruimte hebben om toch nog iets anders te kunnen doen. Anders voel ik me opgesloten en ga ik hyperventileren…

Alle gekheid op een stokkie: kom de 30e terug uit Stockholm en hoop daarna nog een dikke week met de auto ergens heen te rijden om nog een week vakantie te houden. Zou mooi zijn als ik daartussenin Bathmen nog aan kan doen. C dus!

UNIVV-onwaardig misschien maar wel zo gezellig: A! Hé Bruun, wij zijn er wel altijd bij, hè! En ook de HELE avond!

Ik vind een tentje wel een goed idee. Weinig trek om ’s nachts terug te kachelen. Of gaat Hilde mee?

Helaas, antwoord A is niet correct, het had B moeten zijn ivm je reis naar Maleisië. A was alleen mogelijk geweest als je het woord ‘mits’ had gebruikt in de aansluitende bijzin.

C met neiging naar A of B met neiging naar A!?
Bruno en Joost, hebben jullie al een plaatsje op de camping gereserveerd?

ik bedoelde C met neiging naar A nadat ik schreef C met neiging naar A…..met andere woorden we dralen nog even lekker door….Joost en Bruno (en eventueel andere liefhebbers voor de camping) ik heb een ruime tent waar we meerdere in kunnen slapen!

Deze papa gaat ook graag mee naar de bruiloft!
Ik weet alleen nog niet zeker of ik ook voor een plaatsje op de camping ga.
Kan iemand (Bruno?) even inventariseren wie er nu definitief met welk vervoer gaat en wie blijft slapen?
Ik kan in elk geval wel via Nijmegen rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.