Categorie├źn
Uni VV 1

Woensdag 19.30 trainen

Vanwege de toenemende populariteit van het tagboard hier ook nog maar even het bericht:

We trainen woensdag om 19.30 uur.

8 reacties op “Woensdag 19.30 trainen”

ah…dit is heel naar! Ik heb woensdag een hele vette training bij Royal Haskoning…Ik dacht dat we gewoon donderdag gingen trainen, anders had ik iets voor de maandag geregeld! maar goed…ik ga nog heel ff kijken of ik iets kan regelen…

Ben er ook bij. En Kev, vanavond gewoon komen. Wat is er nou belangrijker: een vette training bij Royal Haskoning inclusief uitzicht op een mooie uitdagende goed betaalde baan of lekker met je voetbalteam parkvoetballen?
Tot vanavond Kevin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.