Categorieën
Uni VV 1

De eerste twee bussen zijn vol!

Het loopt storm! Sinds zondag hebben zich al meer dan 100 Nijmeegse supporters aangemeld om met de bus mee te gaan naar Zwolle voor de topwedstrijd tegen Zwolsche Boys. Inschrijven kan nog tot donderdagmiddag via het mailadres busjekomtzo@busjekomtzo.nl.

UPDATE: Ook de derde bus zit vol!

Één reactie op “De eerste twee bussen zijn vol!”

Ik neem het Bengaalse vuurwerk mee! Mijn oom zit trouwens bij de fanfare en die wilden voor een paar pilsjes wel met 50 man inclusief instrumenten meegaan. Ik heb in de laatste wedstrijd van NEC al mijn strijkers op het veld gegooid dus als iemand daarvoor wil zorgen dan zijn we er klaar voor.
De malloten van Univv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.