Categorie├źn
Uni VV 1

Voor iedereen die wel wat coaching kan gebruiken…

Mannen,
lag het aan het systeem? was het de conditie? gebrek aan techniek? of was het het tekort (of op sommige momenten juist overdaad) aan coaching? Vragen waar we het nog uren over kunnen hebben en waar we hele avonden mee kunnen vullen.
Mocht je het idee hebben dat je coachingskwaliteiten dit seizoen wat onderbelicht zijn gebleven, dan heb ik bij deze een aanrader: Aanstaande woensdag 3 juni komt een van Nederlands bekendste managementcoaches naar Nijmegen om een lezing / workshop te geven over verschillende coachingstechnieken. Plaats: Selexyz (Dekker & vd Vegt). Tijdstip: 20.00 uur.
Meer info: www.selexyz.nl
Toegang: gratis, maar nooit voor niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.