Categorieƫn
Uni VV 1

Brugge! Wie, wat en waar?

Over een week is ’t alweer zo ver! Dan gaan we op trainingskamp naar Brugge! Traditiegetrouw zullen we in verschillende groepen richting zuiden afreizen. Degene die vrijdag vroeg vertrekken kunnen ’s middags al een potje voetballen op ’t Belgische strand of pinten drinken op ’t terras. Arbeiders die eerst nog moeten werken moeten dit missen en komen dus pas ’s avonds aan in Brugge. De eerste optie is dus aan te raden!

De weersverwachting www.zoover.nl/belgie/west-vlaanderen/brugge/weer voorspelt in elk geval zon. Een paar graden erbij en ’t is helemaal top!

Laat hieronder weten hoe laat je wil vertrekken en of je een auto tot je beschikking hebt. Dan zal ik proberen een handig schema in elkaar te draaien.

20 reacties op “Brugge! Wie, wat en waar?”

Ik ga eerst nog even een huisje bekijken en kan daarna richting Belgie vertrekken. Dat zal om een uur of 11 zijn.

Ik heb een auto tot m’n beschikking.

Joehoe! Trainingskampen: heerlijk!
Ik ben geen arbeider (tenminste, niet op vrijdag 5 juni) en dus van plan vrijdag met de eerste lichting mee te gaan. Ik heb geen auto, maar wel een autootje ter beschikking. Daar passen max 2,3 personen in. Ik zet de Seicento hierbij dan ook op de reservelijst.

Ik ga graag met de vroegste equipe mee! Ik heb helaas geen auto tot mijn beschikking dus als er een auto via Oploo (ligt volgens mij redelijk op de route…) kan rijden dan zou dat super zijn! Uiteraard staat de koffie dan klaar. šŸ˜€

vind 15.00 uur ook een mooie tijd (als er dan niet te veel files zijn). Heb waarschijnlijk geen auto ter beschikking.

Ik kan rond 13.30 wegrijden uit Nijmegen. Ik denk dat ik het autootje meeneem maar houd een slag om de arm, wanneer ik meer weet meld ik me weer.

Ik wil uiteraard vrijdag een biertje drinken in de zon op een Brugs terras. Eind van de ochtend/begin van de middag vertrek lijkt me prima. Helaas ben ik geen eigenaar van een auto.

Heb overdag verplichtingen in utrecht tot ongeveer half 5. Is er iemand die daar in de buurt komt? Zo niet, dan ga ik terug naar Nijmegen als er nog iemand met auto gaat in de avond (=/- 18.30 uur) of ga ik vanag Utrecht met train naar Brugge(20.30 uur aldaar aanwezig). Heb dus geen auto.

Ik ben geen arbeider, maar student! Dus uiteraard ga ik met de eerste lichting mee en heb ik geen auto! Wel heb ik er erg zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.