Categorieën
Uni VV 1

UNI vv ontgoocheld na hectisch laatste kwartier (Gelderlander)

NIJMEGEN – UNI vv leidde zaterdagmiddag tot een kwartier voor rijd met 2-0 tegen Zwolsche Boys. In de eerste van twee beslissingswedstrijden om een plaats in de derde klasse verloor de Nijmeegse universiteitsploeg echter toch: 2-3.

UNI vv, als tiende geëindigd in de derde klasse A, begon op het kunstgras van het Gymnasion sterk aan het duel tegen de periode winnaar uit de vierde klasse C. Vooral Merijn Offringa en Huub Meijerink waren vaak ongrijpbaar voor de Zwolse defensie. Meijerink zette de Nijmegenaren nog voor rust met zijn twee doelpunten op een 2-0 voorsprong.

UNI vv controleerde daarna de wedstrijd. In de 76e minuut werd doelman Joris van Meel gepasseerd door een directe vrije trap van Wesley Bruins. Tien minuten later stond het ineens 2-2 via Jeffrey van der Vlist.

De nederlaag kreeg wel een heel zuur luchtje. Een ‘weggewaaide’ voorzet van Marco Mulder van Zwolse Boys, viel zomaar achter de Nijmeegse keerper in het net in de 92e minuut: 2-3. UNI vv ontgoocheld achterlatend.

Zaterdag 23 mei is de return in Zwolle.

9 reacties op “UNI vv ontgoocheld na hectisch laatste kwartier (Gelderlander)”

Wat een slappe zooi. Ondanks deze beduidend minder lichting voetballers had ik niet gedacht dat we zouden degraderen. Kijk, of je nu klaas, piet of Gerben heet…. de bal wegfoepen het laatste kwart kunnen we toch wel. Wat een sof….

Bas…we zijn ten eerste nog lang niet gedegradeerd! Verder werd ik een beetje onrustig door dit bericht, heb al drie keer iets anders getypt….maar ik ga me netjes inhouden! Zaterdag gaan we enorm knallen en dan kijken we hoe we ervoor staan. Wat er ook gebeurt zaterdag, ik heb het volle vertrouwen in ons Uni vv. Ik heb me dit jaar over veel dingen verbaast binnen Uni (niet altijd positief..), maar na een klein jaar Uni vv vind ik het echt zo vet dat een club op deze manier kan functioneren. Dat zou namelijk niet bij andere clubs kunnen. Wat het resultaat ook moge zijn zaterdag….Uni vv is de bom (voor de mannen die op leeftijd zijn; het betekent dat Uni vv echt super goed en leuk is).

Je kunt het ook zo zien: we staan met 3-2 achter met nog 90 minuten te spelen. De eerste helft van afgelopen zaterdag geeft veel hoop voor zaterdag in een hoogstwaarschijnlijk mooie ambiance! Wat is er mooier om in Zwolle met een overwinning het veld af te stappen?
Tot vanavond!

@Bas: Beduidend mindere lichting voetballers? Het is duidelijk dat jij er zaterdag in de eerste helft niet bij bent geweest… Daarbij is er volgens mij weinig verandering in de samenstelling van de selectie geweest de afgelopen jaren, dus om nu over een mindere lichting te spreken.

@Kevin en Gijs: Inderdaad, we zijn nog lang niet gedegradeerd! Dat duurt namelijk nog minstens 90 minuten. Zwolle, maak je maar op voor een Nijmeegse invasie. Ik heb alvast drie bussen besteld!

@Bas: Geen idee wie hier denkt leuk te zijn en zich voor mij uitgeeft… Qua taalgebruik lijkt het niet eens op eerdere reacties van mij. Zo heb ik bijvoorbeeld ons aller Rinus nog nooit geciteerd.
Maar wie zich zo negatief over ons UNIvv-ke uitlaat kan zich maar beter niet bekend maken want hij verdient toch wel een behoorlijke tik op z’n bek!!!! 👿
Anyway, we gaan het gewoon redden zaterdag! Punt!

@Joris: Jij bent toch zo goed in het traceren van de afkomst van postjes?
Ik laat me niet in mijn laatste seizoen voor lul zetten door een of andere -censuur- …

@De echte Bas: ik hoopte al dat jij het niet was… Ik denk dat we een historisch moment op de site gaan beleven: ik ga een BLOCK uitdelen. Heerlijk! Raak ik mijn agressie misschien een beetje kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.