Categorie├źn
Uni VV 1

UNIvv pakt punt tegen aanstaand kampioen

UNIvv heeft vanmiddag een punt van aanstaand kampioen DFS weten af te pakken. Na een beangstigend slechte eerste helft (ruststand 3-0) wisten de mannen van Leo Gardien de achterstand in een hoopgevende tweede helft uiteindelijk om te zetten in een gelijke stand (3-3 dus). De Nijmeegse doelpunten kwamen van de voet van Wout, Bert en Bruno. Omdat de concurrenten allemaal gelijk speelden, blijft het spannend, zowel onderin als bovenin. Laten we de eerste helft dus maar snel vergeten en de tweede helft in gedachten houden… Come on, UNIvv!

Zo, nu naar Jos en dan naar Merijntje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.