Categorieën
Uni VV 1

28 maart naar Merijn!

Mannen! Ter ere van mijn 26ste verjaardag (22 maart) en mijn nieuwe thuis in Ubbergen, nodig ik jullie allen, tezamen met jullie dames uiteraard, van harte uit op zaterdag 28 maart in “café de Refter”. Na een glansrijke middag in Opheusden hoop ik jullie die avond weer te zien vanaf een uur of half negen. Het adres: Rijksstraatweg 37, Ubbergen. Laat even weten of (en met hoeveel) je komt!

(en ja Willem, mijn vriendin komt ook, kun je meteen met haar kennismaken). 

8 reacties op “28 maart naar Merijn!”

Hihaaaaa! Ik ben erbij. Dat wordt lekker fietsen!

En Merijntje: nog van harte! Nog een extra opmerking: hoe ouder je wordt, hoe meer training je nodig hebt (merk ik…). Komen dus donderdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.