Categorieën
Uni VV 1

Terecht verlies Univv van rode lantaarn drager SDS

We zijn al weer een dag verder en toch zit ik nog steeds te balen. Hoe kan het nu gebeuren dat wij na een flitsende start toch geen drie punten hebben weten te pakken. Een collectieve wanprestatie kunnen we het toch wel noemen. Op de één of andere manier hebben we ons op een verschrikkelijke manier laten aftroeven en in slaap laten sukkelen. Het gekke is dat we het allemaal konden aanvoelen maar we hadden er geen juist antwoord op. We verloren de duels, lieten veel gaten vallen konden elkaar niet vinden en er zat totaal geen gedachte achter ons spel. Geen duelkracht, weinig vetrouwen en veel lange diepe ballen.

Maar dit wil niet zeggen dat ik geen vertrouwen meer heb in dit team, we zijn inderdaad erg wisselend maar we laten ook hele mooie dingen zien. De laatste weken zie ik veel strijd op de trainingen en daar weten we elkaar best aardig te vinden. Ook vorige week hebben we laten zien dat we een prima team hebben. Ik geloof dan ook niet dat er vanaf gister de univivitus is toegeslagen. Ik zal er volgende week weer staan, vol spelvreugde en vertrouwen, want het spelletje is te mooi om te lang in zak en as te zitten, ik hoop dan ook dat iedereen zal aansluiten. Al met al lekker een weekje trainen en dan weer punkte pakken.

SDS-UNI 3-2
Huub meijerink
Bert Tolkamp

3 reacties op “Terecht verlies Univv van rode lantaarn drager SDS”

Dank je Wouter, ben ook nog steeds bezig de teleurstelling te verwerken en dit stukje helpt. Collectief falen ok.. maar hand in eigen boezem mag ook wel. Door de veroorzaakte penaltie en verloren duel waardoor de 3-2 valt heb ik als verdediger gefaald.

Ongelooflijke slappe zakken! Daar win je de oorlog niet mee. Maar ja…. mijn opa zou zeggen: tegen gods hand valt niet te vingeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.