Categorieƫn
Uni VV 1

Met de complimenten van de trainer van DFS…

Zag zojuist op het tagboard een reactie van ene Dennis uit Opheusden, die ons (jullie?) complimenteerde met onze tweede helft. Volgens mij is Dennis trainer Dennis Koorn van DFS. Omdat ik het jammer vind als deze reactie snel naar beneden is gezakt, hiero een kopietje:

# Dennis : Groeten vanuit Opheusden.
# Dennis : Respect mannen voor de wijze waarop jullie gisteren zijn blijven knoppen voor een goed resultaat. Ik wens jullie veel succes in de strijd om de benodigde punten voor klassebehoud. Wij zullen de ‘hand in eigen boezem steken’ en dinsdag eens goed napraten. Ik reken erop dat Uni vv ook volgend seizoen in de 3e klasse te bewonderen is. Succes.

En Dennis, nog van harte met je verjaardag! šŸ˜‰

2 reacties op “Met de complimenten van de trainer van DFS…”

ik dacht dat ze alleen dialect spreken, maar in Opheusden hebben ze blijkbaar ook een schrijftaal.
knoppen=knokken
Melvin=Merijn
Gijs=geen verzorger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.