Categorie├źn
Uni VV 1

DFS verzuimt karwei af te maken tegen UNI vv (Gelderlander online)

TIEL – DFS, koploper in de derde klasse A Oost zaterdag, kwam thuis tegen UNI vv niet verder dan een gelijkspel: 3-3. Een teleurstellend resultaat; niet alleen speelde DFS de beste wedstrijd van het seizoen, maar ook leidde de ploeg halverwege de wedstrijd al royaal met 3-0. Rick van Walsum kopte DFS al in de zevende minuut op voorsprong, na een voorzet van Wesley Vink.

Rick van Walsum kopte DFS al in de zevende minuut op voorsprong, na een voorzet van Wesley Vink. Binnen het kwartier was het 2-0. Nick Rentenaar schoot op de lat en de terugspringende bal werd door Vink verzilverd.

Een kwartier later werd het 3-0. Na een diepe bal geloofde Van Walsum er in en haalde die met een sliding net voor de doelman weg. Eli Manupassa kon vervolgens de bal zo in het verlaten doel schuiven: 3-0.

Er leek niets aan de hand voor DFS, dat echter na een uur spelen de eerste tegentreffer moest incasseren. De bal werd onvoldoende weggewerkt: 3-1. Kort daarop kwam UNI vv terug tot 3-2 en toen doelman Gerhard Meijer onder een hoge vrije trap doorging werd zes minuten voor tijd het ook nog 3-3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.