Categorie├źn
Uni VV 1

Werk aan de winkel

Nadat mij de eretitel speler van het jaar 2007-2008 ten deel viel besefte ik me al vrij snel dat ik behalve de lusten ook de lasten moest gaan dragen. De traditionele BBQ! In ons appartementje zonder balkon gaat dat niet lukken. Om die reden hebben we het dan ook te koop gezet en een huisje in Oost gekocht (dan hoeven de meeste mannen niet zo ver te lopen). Daarbij is rekening gehouden met een tuin die tot in de avonduren zon meepakt. We krijgen het echter niet cadeau want in het huis moet nog het een en ander gebeuren. De Univv laminaat ploeg heb ik al geboekt maar mochten er nog mensen zijn die komend weekend een paar uurtjes tijd hebben om te schuren ( ik reken op je schuurbips), zou ik eeuwig dankbaar zijn. De kratjes bier worden koud gezet en speler van het jaar punten verdien je natuurlijk niet op het voetbalveld….Milon en ik zijn er zowel zaterdag als zondag! Mocht je langs willen komen, Sleedoornstraat 26 is the place to be!

2 reacties op “Werk aan de winkel”

Zo boys. De stof is uit mijn neus en de trapleuning, een deurpost en een kozijn zijn geschuurd (in omgekeerde volgorde dus…). Binnenkort een zondag UNIvv-schilderen, Sjoerdje? Lange halen, snel thuis… Net als op het voetbalveld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.