Categorieën
Uni VV 1

Een mooi begin verdient een mooi vervolg…

Mannen,
Na bijna drie maanden winterstop kan het niet anders dan dat zaterdag de competitie weer wordt hervat! Dat betekent dat we ons na een paar maanden lamballen, schaatsen, mountainbiken, kinderen krijgen, verhuizen, weekendjes-Achterhoek, voetbalplaatjes ruilen en carnavallen weer met belangrijkere zaken bezig mogen gaan houden: de belangrijkste bijzaak: Voetbal!
Om te voorkomen dat de UNI V-Vitus al in een vroegtijdig stadium toeslaat en om een mooie eerste seizoenshelft een mooi vervolg te geven, leek het me goed om onszelf een duidelijk doel te stellen: negen punten uit de eerste drie wedstrijden! Een hoog, maar toch ook haalbaar doel!
Het zal ons alleen niet aan komen waaien. Vandaar: deze week allemaal lekker twee keer komen trainen! En: 19.30 is 19.30 is ongelijk aan 19.50. En anders geheel volgens afspraak: opruimen…
Ik zeg: op naar de nacompetitie!!!
Tot vanavond.

3 reacties op “Een mooi begin verdient een mooi vervolg…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.