Categorieën
Uni VV 1

UNI vv stuit op ijzersterke doelman (Gelderlander)

Otterlo – UNI vv 1- 0
UNI miste de sterke Huub Meije­rink en de geblesseerden Bert Tol­kamp en Wouter Beukelaar. De winst ging verdiend naar de thuisclub. Die zette UNI regelma­tig onder druk en kreeg vleugels toen na 65 minuten de enige tref­fer achter de uitblinkende Bas Boo­nen viel: 1-0. De goalie van UNI had een sterke dag. Hij keepte fantastisch en kwam zeker zes keer winnend uit een één-tegen-één situatie.

en

Keeper houdt Otterlo van monsterzege
OTTERLO – Otterlo had zaterdag op het eigen sportpark De Dries geen kind aan Uni VV. De ploeg van trainer Arthur van Veldhuizen was negentig minuten lang opper­machtig. De derdeklasser won evenwel slechts met 1-0.
In de eerste helft kreeg de thuis­ploeg kansen, maar Laurens Foe­kens en Martijn Meijer slaagden er niet in de Nijmeegse doelman Bas Boonen te passeren. Dus stond het bij rust nog 0-0. Na de hervatting hetzelfde spelbeeld. Doelman Boo­nen kreeg de kans zich steeds meer te onderscheiden. De thuisclub kreeg een tiental hoek­schoppen te nemen, maar de nul bleef op het scorebord. Tot de 65ste minuut. Uit de zoveel­ste corner kwam de bal bij Niels Blotenburg. De aanvaller zette met enkele voetbewegingen de defen­sie van UNI VV op het verkeerde been. Met een droog schot in de korte hoek brak hij de ban ( 1- 0). Tot driemaal toe verhinderde uit­blinker Boonen in de laatste vijf minuten kansen van Laurens Foe­kens, maar de zege kwam niet in gevaar. Door de driepunter nestel­de Otterlo zich in de middenmoot van de derde klasse A. „Die doelman heeft ons van de dubbele cijfers af gehouden”, meende elftalleider Arno Janssen. „Maar uiteindelijk ging die er toch nog in. Dik verdiend.’’

Één reactie op “UNI vv stuit op ijzersterke doelman (Gelderlander)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.