Categorie├źn
Uni VV 1

Geflatteerde nederlaag UNIvv1

UNIvv1 heeft gisteren in Otterlo een geflatteerde nederlaag geleden. Na 90 minuten stonden op het scorebord de cijfers 1 en 0, waar de 1 misschien wel een 10 had kunnen zijn. Gelukkig voor de roodzwarte mannen was er echter 1 man wel in vorm: keeper Bas Boonen. Met zo’n twintig weergaloze reddingen hield hij zijn ploeg tot het einde in de wedstrijd. Reden voor de technische leiding om het contract met Bas te verlengen tot de zomer van 2014. Bas, proficiat!

Volgende week Teuge thuis. Zullen we er voor zorgen dat Bas dan niet zo vaak in actie hoeft te komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.