Categorieën
Uni VV 1

Wedstrijdje in Duitsland pakken?

Al een tijdje loop ik met het idee rond in het buitenland wat wedstrijden te gaan bezoeken. Het lijkt me helemaal mooi om dat met een aantal van jullie te mogen doen. Nu viel mijn oog in mijn agenda op het weekend van 22 en 23 november; we zijn dan namelijk vrij! Wie vindt het leuk om de auto te pakken en af te reizen naar onze oosterburen en daar eens te genieten van twee van de drie geneugten des levens: bier en voetbal! Bert, ouwe Duitslandganger, waar moeten we naar toe?

12 reacties op “Wedstrijdje in Duitsland pakken?”

Dat lijkt me duidelijk: de nieuwe kampioen van Duitsland speelt op een kleine anderhalf uur rijden tegen Traditionsverein 1. FC Köln.

Of wilde je een weekendje München doen Joris?

Mmm… Volgens mij is het vrij lastig kaarten kopen voor Schalke, en Frankfurt ligt op zo’n 3 uur rijden. Zweiten liga kijken? Alhoewel, die spelen vaak op vrijdag, 18 uur. Check Aachen (op 1,5 uur rijden)!

Lekker, de nr 15 tegen de nr 5. Andere aansprekende wedstrijden dat weekend zijn Roeselare – FCV Dender en Charleroi – AFC Tubize 🙄

Joris, count me in!

Wat zijn de weersverwachtingen Bruno?

wil wel mee, maar kan echt niet dat weekend.
Ik ben een aantal keer bij Mochengladbach geweest en de sfeer is echt super en het voetbal niet om aan te zien. Ook veel spijkerjackjes met opplakembleempjes, vette worsten en heel veel lelijke mensen. Kortom, echt heel erg leuk om heen te gaan!

Sodeju! Is het geen idee om dan aan het eind van het seizoen, ergens in mei, te gaan? Toch wel leuk als we met een grote groep kunnen gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.