Categorieën
Uni VV 1

UNI vv blijft iets voor (Gelderlander)

NIJMEGEN – Oranje Blauw en UNI vv stonden zaterdagmiddag in de derde klasse A van de zaterdagcom­petitie tegenover elkaar. De Nij­meegse ploegen hielden elkaar in evenwicht en konden na afloop met de 1-1 uitslag leven. UNI vv be­houdt daarmee de voorsprong van twee punten ten opzichte van de ploeg van trainer Peter Sanders.

Oranje Blauw, dat vorig seizoen promoveerde, trof in UNI een stad­genoot die al jaren op dit niveau uitkomt. Er waren twee voetballen­de ploegen aan het werk. De gas­ten openden goed maar na een kwartier kroop Oranje Blauw uit zijn schulp. Dat resulteerde in drie onbenutte kansen voor Rob Eigen­huysen, Melvin Rodewijk en Mitchel Derby. Vlak voor rust maakte Remco van Oijen een over­treding op Sjoerd Reutlingsperger en ging de bal op de stip. Keeper Dennis Ozturk pakte de inzet van Bruno van der Laar. Na een uur zette Saleh Mosavipour de thuisclub na een vrije trap op 1-0. Vijf minuten voor afloop kwam UNI langszij via Huub Meijerink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.