Categorieën
Uni VV 1

Ik word een oude lul!

Op zaterdag 13 december, na de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop, geef ik een feestje, omdat ik tegen die tijd tot het illustere gezelschap UNivv’ers behoor die de veteranenleeftijd van 30 bereikt hebben. Vanaf een uur of 21.00 zijn jullie allen uitgenodigd in de Burghardt van den Berghstraat 145 om bier te komen drinken. Uiteraard zijn jullie vriendinnen, echtgenotes, minaressen en minnaars ook welkom (voor hen is er thee, wijn en ook bier).

6 reacties op “Ik word een oude lul!”

Au, that hurts! En ja, ik ben er bij!

PS: Gefeliciteerd met het plaatsen van je eerste bericht ooit! Nooit te oud om te leren, zie je wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.