Categorieën
Uni VV 1

Ik wist niet dat ik zó goed was….

Verslag van de site van DFS

Voor Redichem, ook 3A, is het hopen op betere tijden. De formatie van trainer Fred Swart verloor kansloos met 3-0 van Uni vv. „We hebben te veel afwezigen”, klaagde Swart na afloop. In de rust haakten ook nog eens Jules Schoenmaker en Martin van de Berg ziek af.
Redichem startte matig en al na vijf minuten verschalkte Sjoerd Reutelingsperger doelman Hans van Beek: 1-0. Even later stond de verdediging bij een corner te schutteren. Bruno van de Laar kon simpel binnen tikken: 2-0.
Na rust bood Redichem meer tegenstand, maar slagvaardig voor het doel van Uni vv. De thuisclub benutte de kansen beter. Reutelingsperger ontdeed zich van zijn bewaker en scoorde de derde Nijmeegse treffer.

Één reactie op “Ik wist niet dat ik zó goed was….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.