Categorieën
Uni VV 1

Voorproefje op artikel in De Gelderlander van morgen

UNIvv heeft zaterdag haar wedstrijd tegen SDS’55 winnend afgesloten. UNI was wat verzwakt door de afwezigheid van Sjoerd Reupelingsterger, die met een rugblessure moest toekijken.

Na een wat afwachtend begin, waarin de bezoekers uit Wekerom zelfs een overwichtje hadden, wist de Nijmeegse formatie zich gelukkig enigszins te herpakken en de openingstreffer te scoren. Het was Joost Timper, die van dichtbij de bal in de goal wist te deponeren. Hierna leek de wedstrijd te keren toen keeper Joris van Mill na een Van de Beukelaantje de spits van SDS torpedeerde: een penalty was het logische vervolg, maar de kaart voor de keeper bleef uit. De pingel werd onberispelijk in de kruising geknald: 1-1.

Na rust leek UNIvv niet helemaal te beseffen dat er vandaag gewonnen MOEST worden om de aansluiting met de subtop te behouden. Binnen een minuut of vijf minuut kon SDS van dit gebrek aan scherpte profiteren. UNI verzuimde tot drie maal toe een bal naar voren te ‘foepen’, waarna een Wekerommer de bal vanaf een meter of 11 simpel in de hoek legde: 1-2. Bruno van de Laan maakte zich daarna kwaad en ramde de bal vanaf een meter of twintig in de linkerbovenhoek achter de verbouwereerde keeper. Hierna pakte de Nijmeegse ploeg dan eindelijk het overwicht. De ploeg begon naar voren te spelen en er werden zowaar duels gewonnen. Dit resulteerde in een groot aantal kansen, waar er helaas maar twee van benut werden. Eerst was het Huup Meijering die met een puntertje de verre hoek bereikte, daarna was het Kevin Schuurbips die een verre uittrap tot doelpunt promoveerde. Naar verluidt was zelfs de kritische moeder van Kevin over dit doelpunt te spreken.

Dank aan de scheidsrechter die een goede pot floot (dank voor het niet geven van de kaart!) en aan de talloze supporters die op deze wedstrijd waren afgekomen. Hulde!

Opstelling: Joris van Mill; Wouter van de Beukenlaan, Christ de Grote, Hans Schoppend, Gary Beltmaar; Joost Timper (Bram Boonen), Bruno van de Laan, Kevin Schuurbips, Wout Abink (Koen Zelden); Huup Meijering, Willem Klasen (Bert Telkamp)

Hihi… DFS heeft dit artikel gekopieerd op haar website!

Één reactie op “Voorproefje op artikel in De Gelderlander van morgen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.