Categorieën
Uni VV 1

SDS’55 kan voorsprong niet vasthouden (edestad.nl)

WEKEROM – SDS 55 wacht nog altijd op de eerste overwinning. In Nijmegen stonden de Wekerommers aan het begin van de tweede helft met 1-2 voor. De equipe van Henri ten Klooster kon de voorsprong niet vasthouden en ging alsnog met 4-2 ten onder.

Het wordt ééntonig bij de Wekerommers. Al weer een nederlaag. Aankomende zaterdag wacht SP Teuge. Evenmin een éénvoudige opdracht. Na een kwartier liepen de Wekerommers in de Keizer Karelstad averij op toen Joost Timpers er 1-0 van maakte. Vlak voor de rust werd Maarten van den Top onderuitgehaald. Dennie Kelderman verzilverde de pingel: 1-1.

Al vlot in de tweede helft stond het 1-2. En weer was Dennie Kelderman de schutter. Lang kon SDS niet genieten van de voorsprong. Bruno van de Laar bracht de partijen weer op gelijke hoogte: 2-2. SDS raakte nu de weg kwijt. Huub Meijerink en Kevin Schuurmans wisten daar wel raad mee: 4-2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.