Categorieën
Uni VV 1

Vrijdag naar Egmond!

Mannen!

Over drie dagen is ’t zover, een weekendje uitwaaien in Egmond. Strandvoetballen, bier drinken, (eventueel) bbq’en en natuurlijk voetbal kijken!

Na de eclatante zege van gisteren gaan we natuurlijk vol vertrouwen ’t weekend in. Dit keer kijken we niet in Cinéma de Farine, maar in een bejaardenhuis in Egmond. Om op tijd te zijn gaat er al een grote lichting ’s ochtends richting Noord-West Nederland. Ik heb ’t schema helaas nog thuis op ’t prikbord hangen, maar om 10.30 uur zullen er drie auto’s vertrekken, vervolgens gaat er om 15.00 uur nog een auto en om een uur of 18.00 vertrekken er nog eens twee uit Nijmegen. Het exacte schema zal ik vanavond op de site zetten.

Ik stel voor dat de mannen die vroeg gaan ’s middags boodschappen gaan doen voor ’t hele weekend in Egmond. We kunnen bovendien officieel ook pas om 15.00 uur in het huisje.
Zaterdag kunnen we gaan barbecue’en, al wordt ’t volgens de beste site van Nederland niet bepaald bbq weer (weer in Egmond), maar die plannen kunnen vrijdag altijd nog gewijzigd worden.

We verblijven in 4 chalets verdeeld over ’t park. Beddengoed is aanwezig, dit hoef je dus niet mee te nemen. Door de zeer ruime selectie van Uni VV is er helaas een bed te weinig voor de eerste nacht. Er zal dus iemand op een bank/matje/luchtbed moeten slapen. Tip: Kom op tijd!!

Wat moet er nog mee?
– BBQ’s
– voetbal plus pomp
– Oranje (brul)shirt
– cd-speler plus cd’s
– spelletjes voor bij de open haard
– slaapzak/luchtbed (degene die als eerste meldt dat ie dit meeneemt hoeft er zelf niet op te liggen!)

Laat hier onder even weten wie wat mee kan nemen!

Het adres van ’t park is:
Kustpark/camping Egmond aan Zee
Nollenweg 1
1931 AV Egmond aan Zee

Oja, de mensen die nog niet betaald hebben, mogen dat alsnog doen! 95 euro op 305578243 tnv BP van de Laar. Dank!

8 reacties op “Vrijdag naar Egmond!”

Hoorde gisteren dat Martijs misschien de eerste avond moet/zal overslaan omdat hij tot 19 uur bij een klant zit. In dat geval zouden we dus allemaal een bedje hebben?

Hoef ik niet op een luchtbed? Heerlijk! Slaap ik in ieder geval beter dan vorig jaar! Manmanman…
Sjoerd, neem je gitaar mee! Rammennnnn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.