Categorie├źn
Uni VV 1

Speler van het Jaar Verkiezing 2007-2008

Ex- en aankomend teamgenoten,

Het seizoen zit erop en de plaats in de derde klasse is veilig gesteld. Waar SDS en DVOV vanmiddag gaan uitmaken wie er volgend jaar af mag dalen naar de krochten van het amateurvoetbal, mogen jullie je hersens laten kraken. Het is namelijk weer tijd voor de Speler van het Jaar Verkiezing!

Voor diegenen die nieuw zijn en geen enkel idee hebben waar het dit jaar om gaat: aan het eind van ieder seizoen wordt de meest gewaardeerde medespeler beloond voor zijn goede seizoen. Omdat wij (lees: jullie) UNIvv zijn, gaat het daarbij niet alleen om voetballende kwaliteiten, maar ook om bijvoorbeeld aanwezigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en leukste vriendin. Komend jaar zal de verkiezing voor de zesde keer georganiseerd worden. Vorig jaar was het Bas Boonen, die de beker met de grote oren (ooit gejat door Koos Meijer en kornuiten op een zaalvoetbaltoernooi) in de lucht mocht steken. Grote vraag is natuurlijk wie Bas dit jaar mag opvolgen.

Als kritisch en onafhankelijk volger van UNIvv1 heb ik ook dit jaar de taak gekregen de punten te mogen verzamelen. Regels voor de verkiezing zijn er niet zoveel: Iedere speler die afgelopen jaar minimaal 90 minuten in ons eerste heeft gespeeld mag 1 keer stemmen. Jouw nummer 1 krijgt drei punten, je nummer 2 zwei, en je nummer 3 ein! Ik zou graag zien dat je je keuze beargumenteert, zodat ik van de nummers 1 tot en met 3 een mooi documentje kan samenstellen dat tijdens jullie evaluatie voorgedragen kan worden.

Veel succes met jullie keuzes!

Gegroet,

Notaris Joris

Nog even een overzichtje van de winnaars van de afgelopen jaren:
2006-2007: Bas Boonen
2005-2006: Joost Timpers
2004-2005 Huub Meijerink
2003-2004 Rutger Hooghoed
2002-2003 Joris van Meel (in het pre-internet tijdperk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.