Categorieën
Uni VV 1

Kampioenen?

Boys. Pinkstermaandag zit ik (en niet ‘speel ik’…) mijn misschien wel laatste Treffers-wedstrijd en wel tegen koploper Achilles. Zoals jullie weten is het razendspannend in de Hoofdklasse C. Concurrent Achilles staat nog wel bovenaan met een puntje voorsprong op ‘mijn’ Treffers, maar bij een overwinning van mijn team mogen wij ons kampioen noemen. ‘Een mooi affiche’, dus…

Mochten er mensen zijn die zin hebben om te komen kijken, dan kén da natuurlijk. Ik ben bang dat ik, wegens grote belangstelling, niet aan gratis kaartjes kan komen, zodat jullie dus op jezelf aangewezen zijn. Kaarten (a 10 euro!) zijn te bestellen via internet. Meer info is te vinden op de site van Achilles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.