Categorie├źn
Uni VV 1

Zaterdag DVOV thuis en dan…

Mannen, zaterdag moet het dan echt gebeuren. Geen smoesjes, pijntjes, biertjes, meer maar een tot op het bot gemotiveerd elftal.
Chris bereid je vast voor op een wedstrijd mannetje uitschakelen de taak die je als beste kan. Hans zet de boel op z’n plek en corrigeer waar nodig. Gijs balletje pakken tempo draaien. Joost ff niet fietsen maar wegpoetsen/koppen de bal. Sjoerd 1 ibu en twee paracetamolen dan scoor je er weer op los, Bruno ons “Dreh und Angelpunkt” laat je aanvoerderschap gelden! Gerben, je bent goed uitgerust na je vakantie. Voor mij ben je een motivator en voorbeeld in dit elftal dit jaar “show it to me baby”, Huub de onnavolgbare; actie’s, assisten en doelpunten dat willen we zien. Bert, heb je gemist de laatste tijd, beetje te laks naar mijn mening. Je kunt het in 1 wedstrijd helemaal goedmaken. Bram, rennen, vliegen, duiken, vallen, scoren, lastig zijn en steeds weer doorgaan. Koen, werken voor het team met af en toe een schitterde actie dat wil ik zien. Bas, constante factor de laatste wedstrijden we gaan voor de nul.

Wat ik alleen maar wil zeggen is; Kei- en keihard werken!!

Na de wedstrijd heb ik geregeld dat we om 17:30 kunnen gourmetten bij olround en vanaf 20:00 een potje bowlen. Ik heb nog niets van Chris, Sjoerd, Gerben en Sjoerd nog niet gehoord of ze meegaan en of de vriendinnen meegaan, geef dit nog even door aub.
Enne Joris, Als vlagger, trainer, toekomstig en ex lid ben jij natuurlijk ook van harte uitgenodigd.

6 reacties op “Zaterdag DVOV thuis en dan…”

Mooie woorden Wouter! Ik ga zaterdag voor twee overwinningen, eentje op het veld en de ander op de bowlingbaan. Milon is er ook bij! Denk wel dat de ibu en para nodig is maar dan ga ik ook als een trein!

Hey Wout (niet Wouter) zorg ervoor dat ze op het wedstrijdformulier niet om je heen kunnen. Dan zou je in je eerste en de laatste wedstrijd van het seizoen gescoord hebben. Zou mooi zijn voor de statistieken!

Mijn oude trainer (65 jaar uit Eisden, hekel aan de sjengen (Maastrichtenaren)) zou zeggen:
GODVERDOMME we gaan ervoor,
WE GAAN ERVOOR!!!

toitoitoi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.