Categorie├źn
Uni VV 1

Uit het clubblad van Gazelle Nieuwland…

Verslag Gazelle Nieuwland – Uni vv 2-1

Bij aanvang van de wedstrijd had de omroeper van dienst beter de namen van de toeschouwers kunnen afroepen dan van de spelers. Hij was dan nl. eerder klaar geweest. Gazelle begon goed en in de 8e min. werd een mooi uitgevoerde aanval besloten met een pass op Leon Bak die toen beheerst scoorde. (1-0). Gazelle had het betere van het spel en schiep zich zelf kansen. De keeper van UNI vv ,Bas Boonen was echter een duidelijke sta in de weg. De spaarzame uitvallen van UNI vv waren vlak voor rust niet van gevaar ontbloot. Een maal ging een kopbal net naast en eenmaal keerde keeper Niels het schot. Zo kwam de rust met een 1-0 stand.

Meteen na de rust mikte Robert Vrenegoor de bal vanaf 3 meter op de paal. Maar ook UNI vv vond kort daarop de paal op zijn weg. Zo bleven de doelpunten duur. Toch scoorde Gazelle en wel uit een scrimmage was het Kay van Scharrenburg die het beslissende tikje gaf (2-0). Verder was het een rommelige wedstrijd, met de beste kansen voor Gazelle. Robert Vrenegoor werd nog gewisseld voor Radjinder Banwari en later kwam Jeffrey Cornelissen nog in het veld voor Leon Bak. In de 75e min. werd door een aanval van UNIv de vrijstaande Bram Boode bereikt en die scoorde de aansluitingstreffer. Doordat Gazelle de kansen niet benutte bleef het spannend. Zo moest in de allerlaatste seconde van de wedstrijd Niels Van Maurik nog een geweldige redding verrichten om de punten in Dieren te houden. Rest nog te vermelden dat het een sportieve wedstrijd was die goed geleid werd door de vrouwelijke scheidsrechter Bakker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.