Categorieën
Uni VV 1

UNI vv zonder Gardien nog lang niet veilig (Gelderlander)

DIEREN – UNI vv is in de derde klas­se van het zaterdagvoetbal nog lang niet veilig. De studenten mis­sen langdurig hun zieke trainer Leo Gardien. Aanvoerder Wouter Beukelaar vervangt hem.
UNI vv speelde zaterdag slap en stond binnen een kwartier al op een 2- 0 achterstand. Het duurde tot een kwartier voor afloop voor­dat de ingevallen Bram Boode een assist van Huub Meijering verzil­verde: 2-1. Keeper Bas Boonen voorkwam met enkele sterke reac­ties een grotere nederlaag.

Gazelle Nieuwland kan zich na de 2-1 overwinning op Uni vv blij­ven richten op de vierde plaats die mogelijk recht geeft op deelname aan de nacompetitie. In de eerste helft was Gazelle Nieuwland de be­tere ploeg. Leon Bak tekende voor de 1-0. Na de rust verdubbelde Kay van Scharrenburg de marge. Het opportunistisch spelende Uni vv kwam door de aansluitingstref­fer van Bram Bode terug in de wedstrijd: 2-1. Met een fabuleuze redding in de laatste minuut bracht doelman Niels van Maurik de 2- 1 over de streep.

Één reactie op “UNI vv zonder Gardien nog lang niet veilig (Gelderlander)”

Ja mannen, tijd om het weer op te pakken. De week van de waarheid!! En de einduitslag zaterdag wordt al door de opkomst en scherpte van vanavond bepaald; laten we er met z’n allen een geweldige trainingsweek van maken, zodat we zaterdag superscherp die wedstrijd in gaan. Vlammen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.