Categorie├źn
Uni VV 1

Seizoensafsluiting!

Mannen, ik ga er van uit dat we volgende week zaterdag de laatste wedstrijd van dit seizoen spelen. Zoals elk jaar lijkt het mij dan wel leuk wat te gaan doen. Ik wil wel kijken of we rond een uurtje of 7 terecht kunnen bij het bowlingcentrum om daar te bbq-en en een potje te bowlen.
Maar dan moet ik wel weten wie er allemaal mee gaan. Het lijkt me leuk dat de aanhang ook meegaat dit jaar!
Geef even aan of je/jullie er bij zijn volgende week. Dan kan ik gaan bellen.

11 reacties op “Seizoensafsluiting!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.