Categorieën
Uni VV 1

Ger! Entree heffen, maar!

Het wordt druk volgende week zaterdag, als ik de website van DVOV mag geloven… Sjek onderstaand bericht. Dus Ger, haal dat geldkistje maar weer van zolder, ik ruik geld!

STEUN HET EERSTE ELFTAL VAN DVOV!
Zoals bekend verkeerd het eerste elftal van DVOV in degradatiezorgen en zal het tot de laatste wedstrijd van het seizoen moeten strijden om ook volgend seizoen in de derde klasse uit te komen. Zij kunnen daarbij de steun van alle DVOV’ers goed gebruiken. De eerste uitdaging is de wedstrijd tegen SKV uit Wageningen die op zaterdag 19 april op de Pinkenberg wordt gespeeld, aanvang 15.00 uur. Hierbij roepen wij alle DVOV`ers op om ze daarbij te steunen. Als extra hulp heeft DVOV voor de uitwedstrijd tegen UNI VV in Nijmegen op zaterdag 26 april a.s. busvervoer geregeld voor ca. 50 supporters. Via intekening op een lijst op het prikbord van de kantine is het mogelijk om gebruik te maken van dit vervoer. Plaatsen worden toegewezen op volgorde van aanmelding. Wees er dus snel bij want vol = vol.

En nee, Wil, iedereen staat op 21 wedstrijden. UNI heeft nog drie punten voorsprong op SDS en DVOV, maar bij een gelijke stand in punten wordt een beslissingswedstrijd gespeeld (toch?)…

Één reactie op “Ger! Entree heffen, maar!”

Super! En ik zie dat de stand nu weer is bijgewerkt inderdaad, wellicht een grapjas van DVOV die goed is met computers of zo en teveel hoop op een goede afloop voor hen. Anyway, alleen de laatste 2 vliegen eruit toch? En de derde is veilig?!
Dan gewoon lekker achterover hangen en onze snelle spitsen lanceren! Succes mannen! Ik ga vanaf morgenvroeg 5 dagen rode bloedlichaampjes aanmaken op 4500 meter hoogte richting de machu picchu! Chao amigos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.