Categorie├źn
Uni VV 1

Donkere wolken voor SDS’55 (www.sds55.nl)

WEKEROM – Donkere wolken tekenen zich af boven Wekerom. Zeker boven sportpark De Beek aan de Koperensteeg. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft SDS’55 nog altijd het degradatiespookje op de hielen. In de zespunten wedstrijd tegen Uni VV had de equipe van Henri ten Klooster weinig te vertellen en ging met roemloos met 4-1 ten onder.

Geluk bij een ongeluk voor de Wekerommers was, dat DVOV, de concurrent om naast Kesteren een stapje lager te gaan voetballen, tegen kampioen AVW ’66 met 8-1 een pak slaag kreeg. Voor SDS bleek in Nijmegen het eerste gewin, geen kattengespin. Maarten Janssen bracht SDS aan de leiding: 0-1. Lang konden de bezoekers de weelde niet dragen. Joost Timpers bracht de partijen op gelijke hoogte: 1-1.

Na de doelwisseling had SDS weinig meer te vertellen. Al snel bracht Gerben Beldman Uni VV aan de leiding: 2-1. Na twintig minuten stond het na een kopbal van Bert Tolkamp 3-1. Toen Sjoerd Reutelingsperger er vanaf de stip 4-1 van maakte was het helemaal bekeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.