Categorie├źn
Uni VV 1

13-15 juni Egmond aan Zee

Mannen!

Ik heb geboekt voor een nieuw legendarisch weekend, ditmaal in Egmond aan Zee. Vier verschillende chalets, verspreid over ’t park (het was al redelijk volgeboekt). Dit keer maar met genoeg bedden, zodat niemand op een luchtbed hoeft te liggen. Daarnaast is er ook bedlinnen bij en heb ik er schoonmaak bij besteld, aangezien ik ons nog niet echt zie schoonmaken op de brakke zondag.

Als iedereen alvast 95 euro aan mij kan overmaken, dan is er ook alvast een voorraadje voor de bier/bbq pot. Dit kan op rekeningnummer 305578243. De eindafrekening met alle plussen en minnen volgt dan wel na ’t weekend.

Hier alvast een impressie

Lees alle beoordelingen op deze fantastische website: Beoordelingen vakantiepark. Natuurlijk verwacht onze sponsor dat jullie na afloop ook een beoordeling achterlaten (en van alle andere vakanties uiteraard…)

chalet

Neem je oranje kleding mee, de eerste avond gaan we namelijk weer in een bejaardenhuis kijken hoe Frankrijk klop krijgt van ’t Nederlands elftal.

groet,
Uw reisleider, secretaris en vice-aanvoerder

5 reacties op “13-15 juni Egmond aan Zee”

Ziet er goed uit (afgezien van die frikandel zonder curry dan…). Respect to da reisleider cq vice-aanvoerder cq secretaris!

Maarre, is er nog ergens een bedje over voor de nieuwe spits? Heb namelijk goede herinneringen aan het bejaardentehuis in Noordwijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.