Categorieën
Uni VV 1

UNI vv stijgt plaatsje na gelijkspel

Good morning Boys and Girls… Hierbij de wedstrijdverslagen!

ZETTEN – UNI vv speelde in de der­de klasse A van het zaterdagvoet­bal in een gelijkopgaand maar spannend duel 3-3 gelijk bij Excel­sior in Zetten. De studentenploeg passeerde daarmee DVOV en SDS’55 maar is op de negende plaats nog lang niet vrij van degra­datiezorgen.
Voordeel voor de Nijmegenaren is wel dat de nummer tien van de ranglijst geen promo­tie-/ degradatiewedstrijden tegen een periodewinnaar uit de vierde kalsse hoeft te spelen. Bij UNI vv gingen ze daar aanvankelijk wel uit. Het zorgde voor danig wat ze­nuwen bij de universitaire voetbal­­lers, als was het een tentamen.
Het elftal van trainer Leo Gardien nam uit een vrije trap van Sjoerd Reutlingsperger de leiding (0-1), maar Excelsior kwam terug met 1-1 en 2-1 bij rust. Clubtopscorer Gerben Beltman bracht UNI in de tweede helft weer langszij: 2-2. Het werd 3-2 uit een penalty.
In blessuretijd leidde hands bij de thuisclub tot een rode kaart. Inte­ressanter voor UNI vv was echter de 3-3 vanaf de witte stip door Reutlingsperger.

Glenn Angenent als enige bij les tegen ‘ studenten’

ZETTEN – Uni vv blijft een Angstge­gner
voor Excelsior. De laatste over­winning van de Zettense derdek­lasser op de Nijmeegse studenten­ploeg dateert van 2000 en ook za­terdag kwam de formatie van trai­ner Marcel Nijenhuis niet tot een driepunter: 3-3.
Dat resultaat was vooral bitter voor Glenn Angenent. De top­schutter scoorde alle Zettense doel­punten, maar greep desondanks naast de eretitel van matchwin­naar.
Angenent draaide voor rust een 0-1 achterstand om in een 2-1 voor­sprong en scoorde in de tweede helft vanaf elf meter de 3-2. Het bleek ontoereikend. Laagvlieger UNI kwam in de slotminuten via een strafschop van Sjoerd Reut­lingsperger langszij. Het was diens tweede treffer van de middag. Ger­ben Beltman maakte de tweede Nijmeegse goal.

Één reactie op “UNI vv stijgt plaatsje na gelijkspel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.