Categorieƫn
Uni VV 1

Ody-toernooi revisited

Gents,

Na het eerste balletje te hebben opgegooid voor deelname aan het Odysseus-toernooi liep het nog niet storm met de reacties en na het debacle tegen Kesteren heb ik het maar even laten rusten. Ik hoor jullie denken: ‘Kesteren? Wat is daartegen gebeurd dan?’. Na een verdiend punt uit het vuur te hebben gesleept in een prachtige strijd tegen Excelsior Zetten zijn we alles van daarvoor natuurlijk weer vergeten.

Daarom ook deze tweede oproep. En om het geheugen nog verder terug te laten gaan wil ik memoreren aan de laatste keer dat Uni VV actief was op het toernooi in Utrecht. Dat was voor mijn tijd, maar uit eerste hand heb ik vernomen dat Uni niet alleen glorieus was tijdens het toernooi en de cup pakte, maar ook op het feest schitterden onze spelers.

Een in het bijzonder.

Jazeker, het was de avond waarop de Huub-shuffle werd geboren!

Mannen, wat is er mooier dan twee dagen voetbal en bier? Laten we oude tijden doen herleven door die cup opnieuw te veroveren en uit de band te springen ’s avonds!

Bruno was enthousiast, Huub zal natuurlijk vooral weer op de dansvloer tekeer gaan en Gerben wil Utrecht onveilig maken. Dus anderen, zeg dat familieweekend of Pinkpop af, dan doe ik zaterdag even de rondvraag.

4 reacties op “Ody-toernooi revisited”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.