Categorieën
Uni VV 1

AVW’66 verspeelt punten op kunstgras (Gelderlander)

ARNHEM – Koploper AVW’66 van de derde klasse A heeft bij de her start van het seizoen twee punten verspeeld op het kunstgras van het Nijmeegse Uni vv: 2-2. Alex van Bommel zette de ploeg trainer Rob Engelberts twee keer op voor­sprong. „We hadden moeite met het kunstgras”, zo meldde Engel­berts: „En ook met Uni vv, want ik vond ze niet slecht spelen.” De thuisclub had ook een veldover­wicht, maar de Westervoorters le­ken lang met de winst aan de haal te gaan. Beide Nijmeegse treffers vielen uit een vrije trap. (Editie Arnhem)

UNI vv roept koploper AVW een halt toe
NIJMEGEN – UNI vv noteerde tegen koploper AVW een prima gelijk­spel: 2-2. Coach Leo Gardien had zijn elftal omgezet. De ploeg was gretig en toonde veerkracht. Gardien: „Het vertrouwen is terug. Wij maakten het AVW knap las­tig.” Na de 0-1 volgde een kwartier voor afloop 1- 1 uit een vrije trap van Bruno van der Laar. AVW kwam op 1-2, maar in blessuretijd rondde Bert Tolkamp een voorzet van Joost Timpers af. Keeper Mar­tijn Derksen hield UNI met een ongelooflijke redding op de been. (Editie Nijmegen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.