Categorieën
Uni VV 1

Revanche DFS tegen verdedigend UNI vv (Gelderlander)

OPHEUSDEN – DFS won zaterdag met 3-2 van het verdedigend inge­stelde UNI vv en nam daarmee met dezelfde cijfers revanche voor de nederlaag in Nijmegen aan het begin van het seizoen. Doordat koploper AVW’66 tegen nummer twee SKV met 2- 0, won klom DFS weer naar de tweede plaats.
„We hadden veel moeite met die ploeg”, keek trainer Dennis Koorn terug. „Omdat we een handvol goede kansen onbenut lieten, maakten we het onszelf veel moei­lijker dan nodig. Daarmee verzuim­den we om de wedstrijd al in een vroeg stadium te beslissen. De 3­2 viel overigens pas in de blessure­tijd.”
Trainer Koorn moest zijn elftal door blessures en twee schorsin­gen op een aantal posities wijzi­gen. In de eerste minuut miste DFS al een uitgelezen mogelijk­heid. Uitblinker Wesley Vink be­diende Jos van Kalkeren en die maaide over de bal heen. Uni loer­de vooral in de eerste helft op de counter.
Na een half uur had Vink een ver­snelling in huis en schoot hij de bal in de bovenhoek: 1-0. Na rust raakte Vink de paal en strandde Van kalkeren op de keeper. Het werd 2-0 na een prima pass van Nick Rentenaar, die Vink de diep­te instuurde.
Een kwartier voor tijd straften de bezoekers een slippertje in de ver­dediging resoluut af: 2-1. DFS be­hield de rust en scoorde toen Vink op zijn beurt Rentenaar wegstuur­de: 3-1. Van Kalkeren trof nog de lat en invaller Robin Lee Spartley had de 4-1 op de schoen, na een onzelfzuchtige breedtepass van Vink. Hij trof de keeper. UNI kwam in de blessuretijd nog terug tot 3-2. Verder liet DFS het niet ko­men.

Één reactie op “Revanche DFS tegen verdedigend UNI vv (Gelderlander)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.