Categorieën
Uni VV 1

UNI vv achterhaalt Gazelle niet (Gelderlander)

Enigszins verlaat, maar toch…

NIJMEGEN – Zaterdagderdeklasser UNI vv slaagde er niet Gazelle Nieuwland te achterhalen. De wed­strijd was op 27 oktober tijdens de rust bij de 0-1 stand gestaakt om­dat de scheidsrechter geblesseerd afhaakte. UNI probeerde in het res­tant aan te vallen, maar kwam niet in het spel. Na 65 minuten werd het 0-2 en een kwartier later stond het na een mooi afstandsschot 0-3. Toen was het over en sluiten.

Gazelle Nieuwland speelt in restant oogstrelend en rekent af met Uni VV

ZEVENAAR – Van het duel Uni VV- Gazelle Nieuwland (eerder ge­staakt bij 0-1 wegens blessure van arbiter) stond nog een helft open. Daarin maakte de Dierenaren kor­te metten met Uni VV: 0-3.

De gasten kenden een prima ver­volg. Met soms oogstrelend voet­bal voerden de diepgaande Rein Aalbers, op aangeven van Kay van Scharrenberg, en Michel Damen de score op. De 0- 3 was ongeken­de schoonheid. Met zijn verkeerde been kogelde Michel Damen de bal steenhard in de kruising.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.