Categorieën
Uni VV 1

UNI vv triomfeert met korfbalcijfers (Gelderlander)

WEKEROM – De Nijmeegse zaterdag­derdeklasser UNI vv pakte inWek­erom met korfbalcijfers de punten: 5-6. Zelfs de meegereisde oud-trai­ner Wil de Haard had in zijn veer­tigjarige trainersbaan zo’n verloop niet meegemaakt. UNI kwam via Joost Timpers en Bert Tolkamp op 0-2. Na de 1-2 kwam de 1-3 weer van Tolkamp. Na de pauze glipte een vrije trap in het UNI-doel. Sjoerd Reutlingsperger maakte 2­4 en Tolkamp tekende voor 2-5. SDS kwam knap terug. In de slotmi­nuut maakteWillem Klaassen 5-6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.