Categorieën
Uni VV 1

Verslag van de Otterlo site

Otterlo was gebrand zich te revancheren voor de grote nederlaag van vorige week en kwam zeer fel en agressief uit de startblokken. Het liep Uni VV in de beginfase plat en kreeg kans op kans. Eerst slalomde Laurens Foekens weer bijna ouderwets door de Uni verdediging maar stuitte op Uni doelman Martijn Derksen en schoot Martijn Meijer even later net naast. In de 10e minuut kan Uni een fraaie omhaal van Niels Blotenburg nog net van de lijn halen. Nog net binnen het kwartier valt voor Otterlo toch de dikverdiende treffer. Uit een prachtige aanval over 5 schijven is het Jannes Prins die deze aanval doeltreffend afrond en Otterlo op 1-0 brengt. Otterlo gaat door en verzuimt door het niet goed uitspelen van 2 kansen de wedstrijd al vroegtijdig te beslissen. Hierna neemt Otterlo wat gas terug en controleert het de wedstrijd. Zonder dat Uni VV gevaarlijk wordt komt het na een half uur spelen uit het niets toch op gelijke hoogte als Bert Tolkamp van zo’n 25 meter ineens uithaalt en de bal onder de lat in het doel valt en het is 1-1. Lang kan Uni echter niet genieten van de gelijkmaker want Otterlo antwoord binnen de minuut. Laurens Foekens komt vanaf links naar binnen en schiet eveneens vanaf 25 meter de bal in de kruising in zet Otterlo weer op voorsprong, 2-1. Ook Otterlo wordt bijna binnen de minuut verrast als Uni na een diepe bal Huub Meijerink voorlangs ziet schieten. Kort voor rust is Laurens Foekens nog dichtbij zijn 2e treffer als hij gevaarlijk het strafschopgebied indraait maar naast schiet. Zo neemt Otterlo een terechte 2-1 voorsprong mee de rust in maar had het al hoger kunnen en misschien wel moeten zijn. Traditiegetrouw komt Otterlo meteen fel uit de startblokken na rust en wordt de voorsprong meteen uitgebouwd. De goed spelende Niels Blotenburg wordt op rechts vrijgespeeld en streept de bal vanaf de punt van de 16 meter snoeihard in de kruising en brengt Otterlo op 3-1. Ook nu blijkt dat je na een doelpunt meteen weer scherp moet zijn en krijgt Uni razendsnel een kans via Wout Abbink die over schiet. Otterlo houdt de druk erop en ziet na bijna een uur spelen Ferdi Jonkers opstomen die zijn schot naast ziet gaan. Enkele minuten later onderschept Maarten Kennis een pass van Uni en stuurt gelijk Laurens Foekens weg die van ca. 18 meter uithaalt en Otterlo met zijn 2e treffer naar 4-1 schiet. Net als in de 1e helft neemt Otterlo gas terug en noteert het nog wat speldeprikjes via een schot van Jannes Prins dat naast gaat en kopt Marcel Starke nog over uit een corner. Uni profiteert een kwartier voor tijd van de geboden ruimte en rond een aanval doeltreffend af via Wouter de Beukelaer, 4-2. Otterlo houdt echter de grip op de wedstrijd en komt niet meer in de problemen. De ingevallen Michel van Beek ziet nog een schot naastgaan en Bert Tolkamp heeft namens Uni nog een afzwaaier. In de blessuretijd kan Geert Ritsema nog een keer weg, na een fraaie pass van Laurens Foekens, maar hij schiet over. Uni mikt via Sjoerd Reutelingsperger nog van heel ver op de lat maar de punten blijven terecht in Otterlo dat weer een broodnodige overwinning boekt waardoor het zelfs, zij het op doelsaldo, in het linkerrijtje is gekomen. Over 2 weken moet Otterlo naar hekkesluiter Kesteren en moet ook daar eigenlijk een overwinning kunnen boeken.

OTTERLO : Roland Hendriksen, Udo Klok (63 Henk Brandhof), Jannes Prins, Marcel Starke, Maarten Kennis, Geert Ritsema, Mark Blankwater, Ferdi Jonkers, Niels Blotenburg, Martijn Meijer (82 Michel van Beek), Laurens Foekens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.