Categorieën
Uni VV 1

UNI vv buigt in Otterlo voor de vleugelspitsen (Gelderlander)

OTTERLO – Zaterdagderdeklasser UNI vv kon het in Otterlo niet bol­werken. Trainer Leo Gardien: „ De inbreng van de snelle vaardige vleugelspelers van de thuisclub was doorslaggevend.” De druk van Otterlo leidde na een kwartier tot 1-0. Bert Tolkamp gaf een lob: 1-1. Twee minuten later was het 2-1. De bal werd buiten het zicht van keeper Martijn Derksen ingescho­ten. Een diagonaal schot beteken­de snel na rust 3-1 en een afstands­schot 4-1. Laatste man Wouter Beukelaar verkleinde tot 4-2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.