Categorie├źn
Uni VV 1

Univv wint na knotsgekke wedstrijd van DFS

Univv startte zeer chaotisch, door wisselende samenstellingen was het duidelijk nog zoeken naar automatismen en afspraken. Het kwam bij de vele corners dan ook goed weg en ook andere kansen wist DFS niet te benutten. Een van de eerste keren dat Univv over de middellijn kwam en een goede aanval opzette leidde dat wel meteen tot een doelpunt. Op een voorzet van Huub Meijerink wist Willem Klaassen via een beheerste volley de keeper te passeren. Na de goal ging Univv wat beter spelen en kwam er meer lijn in het spel. Na een onschuldig ogend duel in de 16 gaf de zeer slecht leidende scheids een penalty voor DFS. Ondanks dat nummer 11 de bal in zijn handen geduwd kreeg werkte hij de bal goed binnen, 1-1. Waarna het ook meteen rust was. Na rust werd de wedstrijd steeds rommeliger door de steeds warriger wordende scheidsrechter. Van enige partijdigheid was hij echter niet te betichtten want hij zat consequent in voor en nadeel van beide partijen fout. DFS wist op voorsprong te komen door een vrije trap die wat weg had van een tip-in bij hockey, 1-2. Uit een corner voor univv kwam de bal voor de linker van Wout Abbink die met een schitterend schot in de kruising de gelijkmaker maakte. Leuk visitekaartje in je eerste wedstrijd! Het spel golfde op en neer en beide ploegen bleven kansen houden maar het leek in een terecht gelijkspel te gaan eindigen. Huub Meijerink ging echter goed door op links en wist Bert Tolkamp te bereiken die vlak daar voor een goede kans gemist had. Dit keer hield hij echter het hoofd koel en schoot de bal beheerst binnen. Met nog maar een paar minuten op de klok wist DFS geen vuist meer te maken waarna Univv van de zege kon gaan genieten.

Overige wedstrijden:
Gazelle Nieuwland 1 – 2 Redichem
Otterlo 3 – 0 SDS ’55
Excelsior Z 5 – 0 ESA
Kesteren 0 – 1 DVOV
SKV 1 – 1 AVW ’66
De gasten die uit de tweede klasse zijn gedegradeerd zijn dus niet echt lekker begonnen!

4 reacties op “Univv wint na knotsgekke wedstrijd van DFS”

Ik kom vanavond niet trainen, omdat ik nog teveel last van mn ribben heb (vrij pijnlijk eerlijk gezegd). Gijs, Huub, Chris of Koen: er zit, als ik er op druk, een krakje in, wat is dat precies en gaat dat vanzelf over?

Zou kunnen, maar er is mi geen sprake van een ruptuur op het bullae. Dat krispelend geluid duidt dan waaarschijnlijk subcutaan emfyseem. Dat wordt dus op tijd naar bed en rust houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.