Categorieën
Uni VV 1

UNI vv is niet fel genoeg op de bal bij AVW’66 (De Gelderlander)

WESTERVOORT – UNI vv verloor in de derde klasse A zaterdag met 3­0 bij AVW’ 66. De thuisploeg kwam op slag van rust op 1-0 door een frommelgoal en in de tweede helft op 2-0 uit een penalty. Beide goals werden door de universiteitsploeg bestreden. Na een kopbal uit een hoekschop werd het 3-0. „De arbi­ter was een thuisfluiter, maar AVW was ook feller op de bal”, al­dus een UNI vv-woordvoerder.

Uhhh, een woordvoerder? Kan die ook vlaggen? 😉

5 reacties op “UNI vv is niet fel genoeg op de bal bij AVW’66 (De Gelderlander)”

Even een reactie op jullie wedstrijdverslag.

Bij de eerste goal duwden eigen spelers hun tegenstander tegen jullie keeper aan. Dan kan de scheids kiezen: strafschop + rood of voordeel geven en een doelpunt kennen. Hij koos voor het laatste.

Bij de strafschop werd de speler van AVW ’66 vastgehouden, waardoor hij niet meer goed bij de bal kon. Derhalve: strafschop.

Dat even als reactie op jullie verslag. Ik betreur de enigszins kortzichtige opmerking ’thuisfluiter’ en het publiceren hiervan door Joris. Wel ben ik blij met de genuanceerdere reactie van Bruno.

Verder hoop ik dat de webmaster van UNI Joris kan aanspreken op zijn verslaglegging. Overigens ga ik kritiek niet uit de weg en ik vind vrijheid van meningsuiting ook prima, maar laat dit dan gestoeld zijn van correcte argumentatie en niet blijven bij roekeloze kretologie.

Ik wens UNI 1 een goed verloop van de verdere competitie toe.

Marcel van Schalkwijk,
scheidsrechter AVW 1 – UNI 1

Hohohoho, meneertje de scheidsrechtert! Wanneer u goed leest ziet u dat in de titel van het artikeltje verwezen wordt naar de bron, in dit geval De Gelderlander. Ik, oud-speler van UNIvv, heb de wedstrijd (gelukkig…) niet gezien en het wordt voor mij dan ook erg lastig genuanceerd te reageren. Ik heb slechts ‘geknipt en geplakt’ uit de regionale krant…

Bij de weg, scheids, vind ik het erg goed dat je op deze plek terugkomt op de wedstrijd en uitlegt hoe de situatie er vanuit uw oogpunt uitzag. Complimenten! Ik wist niet dat de KNVB al zo professioneel was dat amateurscheidsrechters zich na afloop ook in de media voor hun beslissingen moeten verantwoorden… 😉

Ik ben nu trouwens helemaal benieuwd wie die ongenuanceerde UNIvv-wordvoerder is. Pieter is het in ieder geval niet, anders hadden we het woord ‘zkknwssr’ wel zien staan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.