Categorie├źn
Uni VV 1

Zout in die wonden…

Even knippen/plakken van de Orion-website…

Gisterenavond won Orion zijn eerste bekerwedstrijd tegen UNIvv, het werd een monsteruitslag 9-0. Na twee nederlagen in oefenwedstrijden was dit goed voor het zelfvertrouwen. Er werd bij vlagen goed gecombineerd en er zaten ook een paar fraaie doelpunten bij. Maar een kritische noot, we moeten ons geen zand in de ogen laten strooien want de tweede bekerconfrontatie tegen Juliana zal van een ander kaliber zijn. UNIvv was toch een veredeld cafe-elftal en we hanteerden te vaak van grote afstand terugspelen op de keeper, zo geef je de tegenstander UNIvv elke keer weer de gelegenheid om op adem te komen en je haalt het tempo/ritme helemaal uit de wedstrijd. Snel combinatiespel over de grond, positiewisselingen en individuele vrijheid zou het ideale plaatje kunnen worden wat ik tot nu toe gezien heb.

Meneer Loen, even wat kritische noten:
1) Gebruik wat vaker de punt in plaats van de komma, vooral wanneer je in 1 zin eigenlijk 2 verschillende dingen wil zeggen…
2) De wedstrijd tegen Juliana is niet van een een ander kaliber, Juliana zelf is van een ander kaliber!
3) UNIvv is geen veredeld cafe-elftal, UNIvv is een cafe-elftal! Zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.