Categorieƫn
Uni VV 1

Feestje!

Donderdag 30 augustus houd ik samen met mijn fellow traveller Erik een afscheidsfeestje, omdat ik vanaf 2 september in The States ben. Bovendien ben ik de 31e jarig. Ik hoop dat Uni VV ook vertegenwoordigd zal zijn (en wel sterker dan bij Pieters feest, maar Piet het was heel gezellig!) dus komt allen! Partners zijn uiteraard ook welkom.

Plaats delict is Hoogeveldt, gang 106. Dus na de training allemaal lekker een biertje komen drinken! Laat even weten of je komt. Alvast bedankt!

Groeten Pim

3 reacties op “Feestje!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.