Categorieën
Uni VV 1

Pluim 3: Bruno van de Laar

Pluim nummer 3 gaat naar de man die zich dit seizoen heeft ontpopt tot een slimme spelverdeler, die belangrijk is voor de verdedigende organisatie. Hij is een van de weinigen binnen ons/jullie team die een bal van links naar rechts kan verplaatsen (en andersom). Deze man heeft afgelopen seizoen zeer stabiel gepresteerd, is een winner, een goeie voetballer, heeft een goed inzicht, gaat voorop in de strijd, en wordt ook wel de Cocu van UNIvv genoemd. Daarbij heeft hij dit seizoen een aantal mooie goals van afstand gemaakt. Sommige spelers maken daarbij gewag van ‘de grootste misser die ik in mijn carrière gezien heb’, maar dit lijkt mij niet het moment om daarop terug te kijken…

Opbouwende kritiek is er ook: Wanneer hij mentaal nog wat weerbaarder wordt kan hij volgens enkele ploeggenoten nog waardevoller zijn voor het team. Als het voor hem zelf niet loopt of het met het team niet goed gaat zoekt hij vaak de moeilijke oplossing door zelf die beslissende pass te willen geven. Wanneer hij op die momenten het team mee kan trekken door weer simpel te gaan voetballen zal hij nog beter worden en volgend jaar opnieuw een grote kans op de beker maken.

Tot zover de bespreking van zijn voetballende kwaliteiten. Enorm veel complimenten gaan namelijk uit naar zijn verantwoordelijkheid en aanwezigheid. Deze man was het vaakst (op tijd!) op de training, en verving Rinus, toen deze helaas niet bij de trainingen kon zijn. Hij leidde de trainingen, zorgde voor de sleutels, ballen en pionnen, oefenvormen en andere bijzaken zonder daar ook maar 1 keer over te zeuren: een geweldige instelling!

Ik wil graag een enorm hard applaus voor de man die zich het afgelopen jaar niet alleen speler van UNIvv mocht noemen, maar ook vice-aanvoerder, aanvoerder van de nacht, materiaalman, assistent-trainer en meest gewilde vrijgezel: Bruno van de Laar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.