Categorieƫn
Uni VV 1

Wil de Haard stopt na veertig jaar UNI vv (De Gelderlander)

Woensdag, 7 maart 2007 – NIJMEGEN – Wil de Haard stopt aan het einde van dit seizoen als trainer van UNI vv. Bij de Nijmeegse zaterdagderdeklasser is de 77 – jarige Bekenaar sinds 1967 werkzaam. Hij wordt op 1 augustus van dit jaar opgevolgd door Leo Gardien die zelf tien jaar bij UNI vv voetbalde bij de nestor onder de voetbaltrainers.
Voor bestuurslid Ger Keukens van de Nijmeegse universiteitsploeg kwam het vertrek van De Haard niet onverwacht. “Hij klungelt al een tijdje met een longontsteking.”

De afgelopen jaren liet de trainer het al steeds van zijn gezondheid afhangen of hij er nog een jaartje aan vast zou knopen. Na veertig jaar bij de club actief te zijn geweest, vindt De Haard het een mooi moment om aan het einde van dit seizoen te stoppen als trainer van UNI vv.

Hehe, de Gelderlander is er ook achter… šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.